Toimitusehdot

Rekisteröityminen

Yksityisyys ja tietosuoja

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ
Hannah Hoijar (y-tunnus: 2346847-4)
www.hannahhoijar.com

OSOITE
Sevarintie 86

65 520 HELSINGBY

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ
Hannah Hoijar
puhelin 050 3493 565
hannah@hoijar.fi

REKISTERIN NIMI
Hannah Hoijar asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE
Henkilö on rekisteröitynyt Hannah Hoijar asiakkaaksi tai ostanut Hannah Hoijar verkkokaupasta tavaraa.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS
Rekisterin käyttötarkoitus on Hannah Hoijar asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää Hannah Hoijar toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Rekisterin tietoja voidaan käyttää YRITYS omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Hannah Hoijar on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä Hannah Hoijar asiakaspalveluun, sähköpostitse hannah.hoijar@gmail.com tai rekisterinhoitajalle.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT
Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

TIETOJEN LUOVUTUS
Tietoja ei luovuteta Hannah Hoijar ulkopuolelle.
Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

REKISTERIN SUOJAUS
Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Hannah Hoijar sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Hannah Hoijar salasanasuojatulla palvelimella.

 1. Rekisteröityminen

1.1. Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä. Ensimmäisen tilauksen yhteydessä kuluttaja halutessaan kuitenkin voi:
a) Rekisteröityä kuluttajana Hannah Hoijar asiakasrekisteriin ilmoittamalla nimensä sekä muut pyydetyt tiedot.
b) Rekisteröityessään kuluttajan tulee antaa suostumuksensa, että Hannah Hoijar rekisteröi henkilötiedot asiakasrekisteriinsä. Hannah Hoijar asiakastiedot ovat luottamuksellisia. Hannah Hoijar sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja muille.
1.2. Kuluttajan tulee noudattaa erityistä tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään.

2. Tilauksen sitovuus

2.1. Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu joko sähköpostitse, kirjeitse tai puhelimitse. Henkilökuntamme auttaa mielellään myös puhelimitse kaikissa tiedusteluihin ja tilauksiin liittyvissä asioissa arkisin klo. 10.00 -15.00 Puh. 050 3493 565.  HUOM! Kaikki tiedustelut mieluiten sähköpostilla, osoitteeseen hannah@hoijar.fi, näin saat nopeiten vastauksen! Puheluihin emme pääse aina vastaamaan. Kuluttaja sitoutuu tilauksensa tehtyään tarkkailemaan sähköpostiaan tilausvahvistuksen vastaanottamiseksi.
2.2. Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun Hannah Hoijar on sähköpostitse lähettänyt tilausvahvistuksen.
2.3. Kuluttajalla on oikeus sähköpostitse, kirjeitse tai puhelimitse ennen tilauksen toimitusta peruuttaa koko tilaus tai osa tilauksesta. Toimitus on tapahtunut, kun kuluttajalle on toimitettu tilaus tai ilmoitus, että tilaus on noudettavissa postista.
2.4. Kuluttajan tilauksen tekemisen jälkeen ei Hannah Hoijar ole oikeutta muuttaa sopimusehtoja.

3. Hinnat

3.1. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron (ALV 24 %). Voimassa oleva hinta on näkyvissä verkkokaupassa. Voimassa oleva hinta on Euroissa (EUR).

4. Toimitus

4.1. Mikäli tuote on varastossamme, on arvioitu toimitusaika kahdesta - viiteen (2-5) arkipäivää. Jos tuote on loppunut tilapäisesti tai kokonaan niin ilmoitamme asiasta viipymättä ja myös, jos toimitusaika on pidempi.
4.2 Ilmoitamme tuotteen esittelysivulla mikäli toimitusaika on olennaisesti muuta kuin kohdassa 4.1 on kerrottu.
4.3. Mikäli tuote halutaan ehdottomasti tiettyyn päivään mennessä, on siitä mainittava erikseen, esim. tilauksen teon yhteydessä. Pyrimme huomioimaan kuluttajan toiveen, mikäli se on mahdollista.
4.4. Mikäli kuluttaja ostaa tuotteita, joille Hannah Hoijar on ilmoittanut eri toimitusajat, toimitetaan tilaus pisimmän ilmoitetun toimitusajan mukaisesti.
4.5. Hannah Hoijar toimittaa tuotteita Eurooppassa.  Kaikki Hannah Hoijar toimitukset tapahtuvat Suomen Postin välityksellä. Jos kuluttaja haluaa käyttää eri kuljetuspalvelua niin hinnoista ja ehdoista sovitaan erikseen Hannah Hoijar kanssa.

4.6. Jos tilaat tuotteita EU:n ulkopuolelle, tulli saattaa veloittaa lisämaksuja. Näistä kuluista vastaa asiakas.

5. Maksuehdot

5.1. Maksu tapahtuu seuraavia maksutapoja käyttäen: Klarna, Visa, MasterCard, Amex, Maestro, Discover tai Pay Pal.

a) Ennakkomaksu luottokorteilla tai PayPal:in kautta: Lähetämme tilauksen yllä (kohdassa toimitus) mainitussa aikataulussa maksusuorituksen jälkeen.
b) Lasku: Voimme laskuttaa kaupunkia/ kuntaa ja yritysasiakkaita. Laskutuksesta tulee sopia Hannah Hoijar kanssa erikseen olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme.

6. Palautukset

6.1. Kuluttajalla on oikeus palauttaa käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen / tuotteiden vastaanottamisesta, vastaanottamispäivä pois lukien. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa. 

Kun tuotteita palautetaan, asiakkaan on varmistettava, että ne on pakattu hyvin. Asiakas on vastuussa pakkauksesta / tuotteista siihen asti, kunnes vastaanotamme ne. Säilytä toimituskuitti ja seurantanumero (jos sellainen on).

Asiakas voi menettää ostossumman osittain tai kokonaan. Tämä tapahtuu, jos tuote on huonossa kunnossa tai vioittunut, asiakkaan ollessa siitä vastuussa. 

6.2. Hannah Hoijar yksilöi julkisivukirjaimet ja -numerot asiakkaan tilauksesta. Tämän jälkeen tuote ei ole enää uudelleenmyyntikelpoinen. Yksilöllisesti valmistetuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta (KSL 15.12.2000, 1072 6 luku). Jos tuotteessa on meistä tai valmistajasta johtuva virhe, tuotteella on silloin palautusoikeus. Viallisilla tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Tilalle lähetetään uusi tuote tai rahat palautetaan asiakkaalle kohtuullisessa ajassa. Virheellisen tuotteen ollessa kyseessä, ota yhteyttä hannah.hoijar@gmail.com

6.3. Emme korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja. Lähetä paketti takaisin meille seurantakoodilla. EMME LUNASTA POSTIENNAKKOLÄHETYKSIÄ!
6.4. Kuluttajan toivotaan tekevän palautusilmoitus sähköpostitse osoitteeseen hannah.hoijar@gmail.com tai puhelimitse (050 3493 565) ennen tuotteen palauttamista. Palautus lähetetään osoitteeseen:

Asiakaspalautus

Hannah Hoijar

Sevarintie 86

65 520 HELSINGBY.

7. Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

7.1. Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta postikuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua. Siksi on hyvä jo pakettia noudettaessa tarkistaa sen kunto postivirkailijan läsnä ollessa. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote / tuotteet ovat vaurioituneet, tee postikonttorissa heti asiasta vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta.

8. Reklamaatio

8.1. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tuote on vaurioitunut tms, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta kohtuullisessa ajassa (4 pv) Hannah Hoijar, joko sähköpostitse osoitteeseen hannah@hoijar.fi postitse osoitteeseen: Hannah Hoijar, Sevarintie 86, 65 520 HELSINGBY tai puhelimitse 050 3493 565. Virheellinen toimitus palautetaan postikuluitta Hannah Hoijar antamien ohjeiden mukaisesti (kohta 6). Palauttaminen tapahtuu reklamaation tekemisen jälkeen. Saatuaan palautetun tavaran, Hannah Hoijar palauttaa jo mahdollisesti maksetun kauppahinnan viipymättä asiakkaalle.

9. Ylivoimainen este (Force majeure)

9.1. Hannah Hoijar ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Hannah Hoijar vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Hannah Hoijar toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

10. Riitojen ratkaisu
10.1. Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.


Tekniikka ja tietoturva

Kaikki verkkokaupassa käsitelty tieto on yleisten standardien mukaan suojattu. Ulkopuoliset eivät pääse verkkokaupan tai siihen yhteydessä olevien muiden järjestelmien tietoihin käsiksi.


Henkilö- ja maksutiedot
Henkilö- ja maksutiedot käsitellään aina salatussa SSL-yhteydessä. Maksutiedot (henkilötunnus, verkkopankki, luottokortti) käsitellään ulkopuolisessa suojatussa ja salatussa järjestelmässä, ja maksajan henkilötunnusta tai maksu- ja luottokortin numeroita yms. tunnistetietoja ei tallenneta verkkokauppaan.


Tilaukset ja toimitukset Ahvenanmaalle ja Ruotsiin
Tilaukset ja toimitukset onnistuvat Ahvenanmaalle ja Ruotsiin. Ennen tilauksen tekemistä kysy lisäohjeita: hannah@hoijar.fi


Toimitukset muualle EU:n alueelle
Otathan yhteyttä hannah@hoijar.fi saadaksesi hintatiedot. EU:n ulkopuolelle toimitukset Itellan hinnaston mukaisesti.


Cookiet eli evästeet
Verkkokauppa käyttää järjestelmässään cookieita eli ns. evästeitä. Evästeiden (cookies) käyttö tulee olla sallittuna internet-selaimesta, että voit ostaa tuotteita verkkokaupasta. Evästeiden avulla varmistamme yksityisyydensuojan ja tietoturvallisen ostotapahtuman. Evästeiden avulla voidaan kerätä tietoja siitä, miten ja milloin verkkokauppaa käytetään. Evästeiden käytön tarkoituksena on myös analysoida ja kehittää palveluamme!